20190928_131931.jpg

.

 

3 Vaihtoehtoa Alustaksi

  • Uusi alusta Suomesta

  • Uusi tai käytetty alusta Saksasta

  • Sinun alustasi

 

Kaikki yhdestä osoitteesta ilman välikäsiä:

Yli kymmenen vuoden kokemus ajoneuvosisustojen 3D suunnittelusta, mallinnuksesta, osien toimittamisesta, tuotantolinjojen kehittämisestä, sekä kokonaisuuksien rakentamisesta mahdollistaa meille oman matkailuautotuoteperheen jatkuvan kehittämisen.

Komposiittiosaamisemme, alihankintayhteistyökumppaneidemme konekanta, sekä ilmatyynyalusten ja veneiden sarjavalmistamisen kokemus mahdollistavat tehokkaan ja osaavan tuotantolinjan, sekä riittävän kapasiteetin.

Hieman käytetyt Sprinter / Crafter alustat valikoituvat vain hyväksi havaittujen Saksalaisten ja Ruotsalaisten kauppiaiden laajasta tarjonnasta. Autot valikoivalla ja maahantuonnin hoitavalla henkilöllä on yli 30 vuoden kokemus tuontiautoista.

Hinnoittelumme on avointa nettohinnoittelua, kaikille sama mahdollisimman edullinen hinta, jossa jokaisen vaiheen osuus on selvästi esitetty. Emme piilottele hinnastoomme tinkivaroja tai ”tappoja” vaihdokillesi.

Kun sinulla on jo auto ja haluat sen vaihtaa 6T Retkeily tai Matkailuautoksi, niin me hoidamme sinulle parhaan mahdollisen hinnan Huutokaupat.com palvelun kautta. Sinä puhdistat autosi, kerrot meille auton viat, tarinan ja tavoitehintasi. Me kuvaamme ja luomme ilmoituksen puolestasi Huutokaupat.com verkkohuutokauppa palveluun ja pidämme huolen, että sinä saat vanhasta autostasi parhaan mahdollisen markkinan määrittämän hintatarjouksen. Sinä päätät, onko se riittävästi vai ei. Palvelun hinta on 100€ + alv 24%.

Myyntikanavamme on suora, avoin ja rehellinen ilman yhtään turhaa välikättä, tästä hyödyt eniten sinä. 

Myytävänä olevat esittelyautot

Rahoitus

Nordea Joustoluotto laskuri

Vaihtoautot

Huutokaupat.com