6T Solutions Oy on kokonaisvaltainen komposiittituotteiden ja palveluiden toimittaja. 

Tarjoamme monipuolisen, kustannustehokkaan ja erinomaisen hinta-laatusuhde alihankintapalvelun yhdestä osoitteesta.

-        3D suunnittelu ja teollinenmuotoilu.

- Mallinnuspalvelut jyrsien ja käsin.

-        Mallinnuspalvelut jyrsien ja käsin.

-        Muottivalmistus.

-        Sarjavalmistus.

 

-        Osakokonaisuuksien tuotannon optimointi: Asennusten helppous, mielekkyys ja lopputuotteen huippulaatu kustannustehokkaasti.

-        Logistiikka palvelut. Toimitukset toteutetaan pääsääntöisesti omalla kuljetuskalustolla = erittäin vähäiset pakkaus- ja kuljetusvauriot ja ennen kaikkea jatkuva kasvokkainen vuoropuhelu tuotannon kanssa = välitön reagointi tuotannon tarpeisiin.

-        Alihankintatoimitusten hallinnointijärjestelmä = Osat ovat asiakkaan hyllyssä vaaditussa laatutasossa, juuri silloin kun niitä tarvitaan tuotannossa.

Tarjoamme kaikki komposiitteihin liittyvät palvelut, juuri sinun yrityksesi käyttöön räätälöidyllä toimintamallilla.

20190516_150933.jpg

Tuotantolaitoksemme Suomessa ja Eestissä sekä yhteistyökumppanimme Puolassa mahdollistavat aina oikean tuotantomenetelmän valitsemisen, laadun ja kilpailukyvyn tuotteellesi.

Tallinnassa sijaitseva toimipisteemme on keskittynyt tehokkaaseen massatuotantoon ruisku- ja käsinlaminoimalla. Uudet geili ja lasikuituruiskukoneet takaavat tasaisen ja korkealuokkaisen laadun. 7-akselinen CNC leikkuurobotti varmistaa millitarkan leikkuu jäljen siellä missä sitä tarvitaan.

Alipaine 300.jpg

Espoon pisteessä toteutamme vaativimmatkin tuotekehitysprosessit, One Off projektit, sekä annamme alipainetekniikoiden koulutusta ja toteutamme protosarjoja.

Puolan yhteistyökumppaneidemme valtteja ovat ammattitaito ja sen riittävyys, lyhyet matkat Keski-Euroopan isoille markkinoille, sekä vielä toistaiseksi edullisempi hintataso.

Kustannustehokkuudestamme kertoo paljon se, että toimitamme myös Suomen johtaville lasikuitualan ammattilaisille vaativimpia ja työläimpiä osakokonaisuuksia, heidän oman tuotannon tehostamiseksi ja tuotantokustannusten alentamiseksi.

Toimintamme perustuu aina 100% luottamuksellisuuteen, joten emme julkaise minkäänlaisia referenssejä. Useat asiakkaamme tosin ovat luvanneet kertoa ”miten on mennyt”, eli kysymällä selviää toteutunut toimitusvarmuutemme, laatu ja kilpailukyky.

Me kannamme huolet komposiittituotteisiin liittyvissä asioissa, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen: Oman liiketoimittansa kehittämiseen, innovointiin ja tehostamiseen.

 

Ole yhteydessä, niin katsotaan miten me voimme auttaa sinun tuotantoasi, tai vaikka hoitaa koko tuotantosi puolestasi.