20191008_163800_resized.jpg

Modulaarisuus

6T Matkailuautojen sisäjärjestely koostuu helposti ja nopeasti vaihdettavista moduuleista.

Samaan peruspakettikonseptiin pystytään edullisesti rakentamaan useisiin eri käyttötarkoituksiin soveltuvia ratkaisuja lisäämällä ja poistamalla moduuleja. Voit itse esimerkiksi määrittää tarvitsetko enemmän jatko-ohjaamo tilaa vai tavarankuljetustilaa, haluatko yöpyä mukavasti jatkuvasti käytettävissä olevalla 2m * 1,5m parisängyllä, joka toimii myös monikäyttöisenä hyllynä, vai tarvitsetko tavaratilassa täyskorkeaa tilaa, jonka mahdollistaa kätevä väliseinäksi taittuva klaffi sänkymekanismi. Kuskaat sitten työkaluja, eläimiä, harrastevälineitä tai vaikka pahvilaatikoita, niin aina löytyy sinulle sopivin layout.

Modulaarisuus tarkoittaa myös sitä, että ajoneuvon elinkaaren aikana ajoneuvon käyttöominaisuuksia saadaan ilman suurempia kustannuseriä muutettua vastaamaan paremmin sen hetkistä käyttötarvetta. Matkailu kärpäsen puraistessa vahvemmin, voit myös jälkikäteen asennuttaa autoosi piakkoin julkaistavat WC, lämminvesi, lattia- tai kaasulämmitys, sekä pentry modulit, joilla saat päivitettyä retkeilyautosi täysiveriseksi autonomiseksi matkakodiksi.

Kysy myyjiltämme lisää moduuleista ja vaihtoehdoista. Rakennamme mielellämme ehdotuksen juuri sinun tarpeesi täyttäväksi kokonaisuudeksi.

 
20190516_150933.jpg

Kokemus

Useat Suomessa ja Norjassa liikkuvat hälytysajoneuvot ovat meille tuttuja jo suunnittelupöydältä. Olemme olleet mukana monessa hälytysajoneuvojen tuotekehitys ja tuotantoon saatto prosessissa. Lasikuitu alihankintatehtaamme on toimittanut vuodesta 2009 asti mm. erilaisia ajoneuvo-osia johtaville suomalaisille ja pohjoismaalaisille korirakentajille. Kokonaisvaltainen lasikuitualihankintapalvelumme on monen pohjoismaalaisen korirakentajan tarjouskilpailukyvyn peruspilari.  

6T Matkailuautot ovat yli vuosikymmenen mittaisen oppikäyrän, laaja-alaisen korirakentamisen huippuosaamisen lopputulos.

 
20190321_183645.jpg

Laatu

Kaikki 6T Matkailuautot varustetaan parhailla mahdollisilla äänieristyksillä ja lämpöeristyksellä. Seinissä 3mm bitumi paloina, lattiassa 5mm bitumi kauttaaltaan, seinissä ja katoissa 50mm ääni/lämpö kuituvilla, sekä lattiassa solumuovieristys. Sisustuksen perusmateriaali on erittäin hyvän lujuus / kestävyys / huollettavuus ominaisuuden omaava gelcoat pintainen lasikuitu sekä ajoneuvosisustukseen suunniteltu huopaverhoiltu vaneri. Siellä missä on tarvetta maksinmaaliselle lujuus / paino suhteelle, on valmistusmenetelmänä käytetty lentokoneiden osien valmistamisestakin tuttuja alipainetekniikoita.

6T Solutions Oy on Suomen johtavia komposiitti osaajia, niin perinteisempien käsin ja ruiskulaminointien saralla, kuin modernien alipainetekniikoidenkin osalta. Esimerkkeinä mainittakoon alihankintaan pääsääntöisesti keskittynyt lasikuitutehtaamme ja omina perinteisinä tuotteinamme Castello Ilmatyynyalukset ja veneet.  

3D suunnittelu, oma mallinnus ja muotti osaaminen mahdollistaa myös mittatarkkojen ja laadukkaiden Alumiini ja muovileikkeiden käytön monipuolisesti. Olemme valinneet oikean materiaalin ja valmistusmenetelmän, juuri oikeaan paikkaan, parhaan mahdollisimman lopputuloksen aikaan saamiseksi.